Media

Akkreditointihakemus

Varmistaaksesi BMW Delta Bavaria 53. Imatranajo International Road Racing Championship -kilpailun mediapalvelut on sinun akkreditoiduttava tapahtumaan etukäteen. Täytä oheinen akkreditointihakemus täydellisesti. Liitä mukaan passikuva ja todistus siitä, että työskentelet ko. median tai tiimin palveluksessa.

BMW Delta Bavaria 53. Imatranajo International Road Racing Championship -kilpailun järjestäjä myöntää Mediapassit hakemusten perusteella. Hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse kaksi viikkoa ennen kilpailun alkua ja luovutetaan perusteellisempi ohjeistus tapahtuma-alueesta ja ohjeista. Mediapassi on Imatran Moottorikerho ry:n omaisuutta ja se voidaan mitätöidä kilpailun järjestäjän toimesta milloin vain.

Mediapassin saaja lupaa noudattaa kaikkia kilpailun järjestäjän antamia ohjeita jotka annetaan kilpailun turvallisen läpiviennin takaamiseksi. Lisäksi Mediapassin haltija lupaa noudattaa kaikkia paikallisia lakeja ja säädöksiä. Mediapassin haltija vapauttaa BMW Delta Bavaria 53. Imatranajo International Road Racing Championship -kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta onnettomuudesta, tai vahingosta, joka tapahtuu Mediapassin haltijalle kilpailualueella.

Mediapassin haltijan pääsy kilpailun eri toimipisteisiin osoitetaan kulkutauluin ja järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaan. Rata-alueelle, yleisöltä kielletyille ja valokuvaajille sallituille alueille pääsyyn vaaditaan Mediapassin lisäksi kilpailun järjestäjän antama medialiivi. Mediapassi on henkilökohtainen ja haltijan on vaadittaessa todistettava henkilöllisyytensä.

BMW Delta Bavaria 53. Imatranajo International Road Racing Championship-kilpailun järjestäjä voi taata laadukkaat media-palvelut vain akkreditoituneille media-alan ammattilaisille.

Hakemukset tulee palauttaa sähköpostilla BMW Delta Bavaria 53. Imatranajo International Road Racing Championship -kilpailun järjestäjälle os: juha.suikkari@imk.fi tai täyttämällä alla oleva hakemus viimeistään 09.06.2017. Täytä hakemukseen omat henkilötietosi sekä tiedot mediasta tai tiimistä jolle työskentelet!

Henkilötiedot

Media

Tiimi

Liitteet

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi