Liput

LIPUT VUODEN 2022 BMW BAVARIA LAAKKONEN 56. IMATRANAJO IRRC -TAPAHTUMAAN MYY NETTILIPPU JA LIPPU. LIPPUJA VOI OSTAA MYÖS TAPAHTUMAN PORTEILTA.

Nettilipusta löydät tapahtuma- ja istumapaikkaliput. Lippu.fi myy tapahtumaliput ja Power Festival liput. Voit ostaa myös yhteislippuja Imatranajoon ja Power Festivaliin.

IMATRANAJO ON MAKSUTON ALLE 18-VUOTIAILLE.

 

Imatranajo viikonloppupaketti 50€

Viikonloppulippu oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle lauantaina ja sunnuntaina, perjantai on maksuton. Mikäli haluat lisäksi istumapaikan, katsomolippu lauantaille ja/tai sunnuntaille tulee ostaa erikseen.

 

Päivälippu 30€

Päivälippu oikeuttaa sisäänpääsyn alueelle kyseisenä päivänä. Istumapaikkaliput myydään erikseen. Tapahtuma on ikärajaton. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Anniskelualueet ovat K-18. Pyörätuoliasiakkaan saattaja pääsee ilmaiseksi samalla lipulla. Ennakkolippu tulee vaihtaa rannekkeeseen Imatran keskustassa sijaitsevissa vaihtopisteissä tai rata-alueen lipunmyyntipisteissä.

 

Katsomoliput parhailta istumapaikoilta löydät Nettilipusta.

 

Kokoontumisajolippupaketti 90€ (portilta 100€).

Lisätietoa kokoontumisajosta löydät täältä.

 

VIP-lippupaketit myydään erikseen, hinnat alkaen 150€

Lisätietoa VIPistä täällä.

 

Power Festivalin liput myy Tiketti ja Lippu.fi (Lippu.fi:stä löydät myös Imatranajo + Power Festival yhteiskäyttöliput). Lisätiedot powerfestival.fi

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi