Imatranajon kokoontumisajo 2018

34. International Imatra Motorcycle Touring Concentration järjestetään to 5.7. klo 18.00 – su 8.7. klo 18.00 perinteisellä paikalla, Vuoksen vallilla, osoitteessa Sulkukuja, 55100 Imatra. Imatranajon katuradan välittömässä läheisyydessä.

Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Lippujen hinnat ovat alle 18-vuotiailta 20 euroa ja aikuisilta ennakkoon ostettuna 90 euroa (4.7.2018 asti) ja portilta 100e. Lipun hintaan kuuluu Imatranajon viikonloppuranneke, telttapaikka sekä runsas aamiainen lauantaina ja sunnuntaina. Alueella on suuri ravintolateltta, jossa mahdollisuus ruokailuun. Perjantai-iltana menoa tahdittaa rautalankayhtye Karelia Beat ja lauantai-illan cover-rockia tarjoilee Hellman.

Tervetuloa kanssamme nauttimaan kesäisestä viikonlopusta Imatralle Skandinavian suurimman RR-tapahtuman äärelle!

Liput kokoontumisajoon löydät Ticketmasterista!

XXXIV International Imatra Motorcycle Touring Concentration kerää yhteen suomalaiset ja kansainväliset moottoripyöräharrastajat yhteen viikonlopuksi viettämään aikaa ja nauttimaan kesästä Imatranajon yhteydessä. Ensimmäisen kerran kokoontumisajo järjestettiin Imatranajon yhteydessä vuonna 1971, jonka jälkeen kokoontumisajo järjestettiin yhteensä 16 kertaa aina Imatranajon päättymiseen asti. Muistojen Imatranajojen yhteydessäkin kokoontumisajo pidettiin 7 kertaa, joten on luonnollista että perinne jatkui myös vuodesta 2016 lähtien!

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi