Kokoontumisajo

33. International Imatra Motorcycle Touring Concentration järjestetään to 6.7. klo 18.00 – su 9.7. klo 18.00 perinteisellä paikalla, Vuoksen vallilla, osoitteessa Sulkukuja, 55100 Imatra.

Lippujen hinnat ovat alle 18-vuotiailta 20 euroa ja aikuisilta ennakkoon ostettuna 90 euroa ja portilta 100e. Lipun hintaan kuuluu Imatranajon viikonloppuranneke, telttapaikka sekä aamupala lauantaina ja sunnuntaina. Alueella ravintolateltta, jossa perjantaina ja lauantaina livemusiikkia.

Liput kokoontumisajoon löydät Ticketmasterista!

XXXIII International Imatra Motorcycle Touring Concentration kerää yhteen suomalaiset ja kansainväliset moottoripyöräharrastajat yhteen viikonlopuksi viettämään aikaa ja nauttimaan kesästä Imatranajon yhteydessä. Ensimmäisen kerran kokoontumisajo järjestettiin Imatranajon yhteydessä vuonna 1971, jonka jälkeen kokoontumisajo järjestettiin yhteensä 16 kertaa aina Imatranajon päättymiseen asti. Muistojen Imatranajojen yhteydessäkin kokoontumisajo pidettiin 7 kertaa, joten on luonnollista että perinne jatkuu myös vuonna 2017!

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi