2024 VIP-Liput nyt myynnissä! - OSTA LIPUT TÄÄLTÄ


Tälle vuodelle tulemme uudistamaan VIP-kokemuksemme täysin. Luvassa on entistä parempaa palvelua, lisäohjelmaa, erinomaista ruokaa sekä tietenkin huippuluokan kilvanajon seuraamista parhailta paikoilta Lyseon mutkassa.


Perjantaina 5.7. Ohjelma alkaa jo klo 12:00 kun VIP-alueella starttaa Imatranajo Business Day by Oma Säästöpankki. Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja tulevaisuuden energiaratkaisuista (sähkö / vety), markkinoinnin uusista tuulista, sekä paikallisen menestystarinan business case. Puheenvuorojen jälkeen nautitaan korkealuokkaisesta ruoasta ja samalla lavalla haastateltavana viikonlopun kuumimmat kuljettajat. Iltapäivä jatkuu kun Imatranajo harjoitukset ja aika-ajot käynnistyvät 16:00 ja illan kruunaa live musiikki.


Lauantaina 6.7. VIP-portit aukeavat klo 10:00 kun päivän ensimmäiset aika-ajot lähtevät liikkeelle. Pitkin päivää DJ tarjoilee vauhdikasta musiikkia samalla kun VIP-hostimme palvelevat asiakkaita. Lauantaina luvassa myös korkealuokkaista ruokaa, sekä päivän kovimpien kuskien ja mielenkiintoisten vieraiden haastatteluja. Ajamisen jälkeen illan kruunaa vielä live musiikki.


Sunnuntai 7.7. on pyhitetty vauhdikkaalle kilvanajolle ja pääset seuraamaan parhailta paikoilta kuinka Erno Kostamo #38 lle käy, pystyykö hän puollustamaan viime vuoden titteliään Imatran kuninkaana. Pitkin päivää DJ sekä VIP-hostimme pitävät tunnelmaa yllä ja vieraat pääsevät myös sunnuntaina nauttimaan korkealuokkiasesta ruoasta.


Liput myynnissä nyt - OSTA LIPUT TÄÄLTÄ


Lippujen hinnat:


Pe - 124€
La - 179€
Su - 124€
Viikonloppu - 299€


Kysy yritys- / pakettitarjousta suoraan tuottajaltamme:
juuso.valtakari@imatranajo.fi

 

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi