VIRTUAALINEN IMATRANAJO SIIRTYY MARRASKUUHUN

Tapahtuma yhdistetään Etelä-Karjalan suurimpaan pelitapahtumaan, Skynettiin

Koronaepidemiatilanteen pahentuminen siirtää Virtuaalisen Imatranajon eteenpäin. Tähän vaikuttaa erityisesti taudin leviämisen kiihtyminen tapahtuman pääkohderyhmän eli nuorten keskuudessa. Virtuaalinen Imatranajo sisältää tapahtumaosina kansainvälisen online-moottoripyöräkilpailun lisäksi lähiverkko- ja yleisöpelitapahtumat, jotka oli tarkoitus järjestää Imatralla Mansikkalan koulukeskuksessa.

Tapahtuman uusi ajankohta on 19.-21. marraskuuta. Elokuun tapahtumaan suunniteltu ohjelma ja tapahtumapaikka säilyvät entisellään. Lisäksi tarjotaan uusia tapahtumaosioita, kuten CSGO Esports SM-liigan ratkaisuottelut. Myös muita esports-turnauksia lisätään tapahtumaan. Lisätarjonnan mahdollistaa Virtuaalisen Imatranajon liittäminen Etelä-Karjalan suurimpaan lähiverkko- eli LAN-tapahtumaan, Skynettiin, joka on järjestetty Etelä-Karjalassa jo 25 kertaa.

”Tärkeintä tässä kohtaa on nuorten terveyden turvaaminen. Siirrolla on myös positiivisia vaikutuksia, koska nyt saadaan yhteen alojensa kaksi suurta eteläkarjalaista tapahtumabrändiä, Imatranajo ja Skynett. Uskon, että tästä syntyy jo ensimmäisessä yhteisessä tapahtumassa paljon hyvää puhumattakaan tulevaisuuden mahdollisuuksista, kertoo Trailblazersin tapahtumatuottaja Erno Salmela.


Lisätietoa:
Erno Salmela (Trailblazers), 050 3226 418
Martti Solja (Imatranajo), 040 5003 626

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi