Power Festival täydentää Imatranajon monipuolista ohjelmakattausta

Power Festival järjestetään Fortumin puistossa, Imatralla 2.-3.7. 2021

Power Festival –tapahtumassa, Imatralla, perjantaina 2. ja lauantaina 3. päivä heinäkuuta esiintyvät maamme suosituimpiin ja tunnetuimpiin kuuluvat artistit.

Aste, Anna Abreu, Reino Nordin, JS16 & Mr.B, Mikael Gabriel, Remu Plays Hurriganes, Pete Parkkonen, Erika Vikman, Mike Monroe ja Klamydia tarjoavat sykähdyttäviä live-elämyksiä luonnonkauniissa Fortumin puistossa, Vuoksen rannalla heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Kaksipäiväinen Power Festival täydentää BMW Bavaria Laakkonen 56. Imatranajo IRRC:n, Pohjoismaiden suurimman road racing -kilpailun monipuolista ohjelmakattausta.

Lisätiedot www.powerfestival.fi

Power Festival tarjoaa yleisölle rentouttavaa viihdettä jännittävän kisapäivän vastapainoksi

”Huippusuositun kansainvälisen moottoriurheilutapahtuman ja korkeatasoisen kotimaisen musiikkifestivaalin yhteen kytkeminen Imatralla vahvistaa kesäviikonlopun ohjelmatarjontaa ja palvelee yleisöä. Jännittävän ja tapahtumarikkaan road racing –kisapäivän jälkeen on taatusti rentouttavaa siirtyä katuratakatsomosta vehreälle nurmialueelle virvokkeita nauttimaan ja hyvää musiikkia kuuntelemaan,” kertoo festivaalipromoottori Martin Mustonen.

Festivaalialue on K18. Alue on molempina tapahtumapäivinä auki kello 15.00 – 24.00. Alueella on monenlaisia eri virvoke- ja ruokailupisteitä.

”Toimimme yhteistyössä kaikkien Imatran seudun viranomaistahojen kanssa. Me pidämme festivaalialueen siisteydestä hyvää huolta ja noudatamme äänentoiston suhteen viranomaisten meille antamia ohjeita desibelirajoista.”

Power Festivalilla toimitaan viranomaisten antamien yleisötapahtumia koskevien rajoituksien, määräyksien ja suosituksien mukaan.

”Virtaa Power Festivalille tuottaa tietysti Fortumin vesivoimalaitos. Vesivoimahan on tunnetusti tärkein uusiutuvan energian tuotantomuoto. Tietojemme mukaan Power Festival on ensimmäinen musiikkifestivaali maailmassa, joka tässä mittakaavassa, kautta linjan hyödyntää virran tuotannossa puhdasta vesivoimaa. Tästä on syytä olla ylpeä,” Martin Mustonen jatkaa.

Power Festivalin ohjelma

Power Festivalilla nähdään värikäs ja vetovoimainen, suomalaishuipuista koostuva artistikaarti.

Festivaaleille odotetaan noin 10 000 kävijää.

Perinteinen Imatranajo-tapahtuma on tuttu myös useimmille Power Festivalissa esiintyville artisteille. Ei siis ihme, että osa heistä on kiinnostunut saapumaan Imatralle jo hyvissä ajoin esiintymispäivänä päästäkseen näkemään maailman kovimmat road racing –tähtikuskit tositoimissa radalla.

”Imatranajo ja musafestari… Race, bikes and rock’n’roll! - Kuulostaa hyvältä! - Mä haluan ehtiä näkemään ne prätkäkisatkin,” totesi lauantai-iltana 3.7. lavalle nouseva suomalaisen rockin kummisetä Remu Aaltonen kuullessaan Imatran keikasta.

 

Perjantai 2.7.

ASTE

ANNA ABREU

REINO NORDIN

JS16 & MR..B

MIKAEL GABRIEL

 

Lauantai 3.7.

REMU PLAYS HURRIGANES

PETE PARKKONEN

ERIKA VIKMAN

MICHAEL MONROE

KLAMYDIA

 

Power Festivalin liput

Liput alkaen 39,00 euroa. VIP–liput alkaen 119,90 euroa.

Liput myy www.lippu.fi ja www.tiketti.fi

Kumpaakin lipputyyppiä on myytävänä sekä päiväkohtaisena että kahden päivän lippuna.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 1.3.2021 kello 9.00.

 

LISÄTIEDOT / POWER FESTIVAL

Martin Mustonen

Festivaalipromoottori

046 811 1414

martin.mustonen@powerfestivaali.fi

www.powerfestival.fi

www.martinmustonen.fi

LISÄTIEDOT / IMATRANAJO

Eero Kiiskinen

Sisältö- ja kehityspäällikkö

0400 432 094

eero.kiiskinen@imatranajo.fi

www.imatranajo.fi

 

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi