Imatranajo vahvistaa yhteistyökumppanuuksiaan

Pääyhteistyökumppani Bavaria Laakkosen lisäksi uusia yhteistyökumppaneita ovat nyt Huhtahyvät Oy, Turva ja Pohjolan Matka sekä Suomen moottoriliiton naiskomissio.

Kankaanpäässä toimiva, suomalaisen lihateollisuuden kahdenkymmenen suurimman yrityksen joukkoon kuuluva Huhtahyvät Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Huhtahyvät panostaa voimallisesti tuoteturvallisuuteen ja laatuun. Yhtiön tuotevalikoima painottuu lihajalosteisiin ja valmisruokaan.

”Lihatuotteet ovat toimintamme kivijalka. Ja grilllimakkaramme maistuu taatusti Imatrallakin,” yhtiön toimitusjohtaja Jukka Vilska kertoo.

Turva on työtä tekevien ihmisten yhdessä omistama vakuutusyhtiö, joka tarjoaa alan parasta palvelua sekä kattavaa ja kannattavaa vakuutusturvaa. ”Turva lähti mukaan Imatranajon kumppaniksi, sillä haluamme näkyä ja olla mukana siellä, missä meidän asiakkaammekin ovat. Odotamme innolla kesää ja tulevaa tapahtumaa. Meillä tulee varmasti olemaan esittelypisteellämme mielenkiintoista ohjelmaa – nähdään Imatralla,” kertoo Turvan markkinointipäällikkö Janica Lamberg.

Pohjolan Matka vastaa Imatranajo-tapahtuman aikana suurimpien kaupunkien osalta päivittäisistä bussikuljetuksista Imatralle. Suunnitelmien mukaan bussimatkoja tehdään jopa 30 eri kaupungista Imatralle.

Suomen moottoriliiton naiskomissio toimii yhteistyössä FIM Women in Motorcyclingin kanssa. Naiskomissio on näkyvästi mukana yhdessä SML:n kanssa tapahtumissa, messuilla ja kilpailuissa toteuttaen muun muassa näitä painopisteitä : #FIMvolunteers #FIMfuturestars sekä yleisesti tietoisuuden lisääminen kattavasti naismoottoriurheilusta.

Niin ikään kuin kansainvälinen moottoriliitto FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) ja FIA (Federation Internationale de l’Automobile) ovat tehneet viime vuodet tärkeää yhteistyötä naisten moottoriurheilun hyväksi on tavoitteemme sama kansallisesti yhdessä AKK:n naiset autourheilussa kanssa.

”Imatranajo on tärkeä vuotuinen tapahtuma moottoriurheilun kalenterissamme, ja me Suomen moottoriliiton naiskomission kanssa haluamme olla ehdottomasti mukana rakentamassa tätä menestynyttä tapahtumaa,” toteaa puheenjohtaja Miia-Maria Vepsäläinen.

Imatranajon tapahtumakumppaneina edellisten vuosien tapaan jatkavat Imatran kaupunki, Itanordic, Mitra ja Teknosafe sekä monet muut alueen toimijat.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi