BAVARIA LAAKKONEN OY IMATRANAJON PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIKSI

BMW- ja MINI-liiketoiminnoista Laakkosen autokonsernissa vastaava yhtiö Bavaria Laakkonen Oy on solminut pääyhteistyökumppanuuden Imatranajo Oy:n kanssa vuodeksi 2021. Bavaria Laakkonen näkyy kaikessa kisamateriaalissa, tapahtuman nimessä sekä itse tapahtumapaikalla.

”Sopimus kattaa myös BMW-autot kisaorganisaation käyttöön tapahtuman ajaksi. Bavaria Laakkonen haluaa olla mukana mahdollistamassa perinteikkään kisatapahtuman järjestämisen Suomessa ja Imatralla myös tulevana kesänä, heinäkuussa. Lisäksi uutuutena Imatralla nähdään tänä vuonna sähkömoottoripyörien kilpailu, joka linkittyy hienosti BMW-malliston sähköistymiseen ja tämän kilpailun turvallisuudesta huolehtii täyssähköinen uutuus, BMW iX3 ”Safety Car”. BMW-merkillä on DNA:ssaan vahvasti sporttisuus ja tapahtuman kohderyhmässä on paljon yhtäläisyyttä BMW:n vastaavan kanssa. Siksi tapahtuma on vuoden alussa aloittaneelle yhtiölle Bavaria Laakkoselle luonteva kumppanuus,” kertoo Bavaria Laakkosen operatiivinen johtaja Mika Pokka.

60-vuotias autokonserni Laakkonen kuuluu Suomen suurimpiin autojen vähittäismyyntiketjuihin. Autokonserniin kuuluu 1.1.2021 alkaen kaksi autoyhtiötä Bavaria Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy. Laakkonen autokonserni edustaa kahdeksaa suomalaisille tuttua automerkkiä ja myy vuosittain noin 30 000 uutta ja käytettyä autoa. Laakkonen on täyden palvelun autotalo ja se tarjoaa asiakkaillensa kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Digitaalisiin palveluihin panostetaan voimakkaasti ja Laakkonen on edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Autokonserni Laakkonen kuuluu Laakkonen Yhtiöihin, joka on itsenäinen, vahvasti kehittyvä monialayritys.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi