Imatranajo vahvistaa organisaatiotaan

Rautaisia ammattilaisia mukaan järjestelyihin - ensi vuoden tapahtuman valmistelu jo hyvässä vauhdissa.

Viidettäkymmenettä kuudetta (56.) moottoriurheilutapahtumaa järjestettäessä tietää, että nyt tehdään historiaa! - Näin tapahtuu heinäkuun alussa 2021, kun suomalaiset ja kansainväliset road racing –kisatähdet jälleen asettuvat lähtöviivalle legendaarisella Imatran katuradalla.

- Imatranajon valmistelut on aloitettava ajoissa. Meillä ei ole aikaa haaskattavaksi. Haastavasta maailmantilanteesta huolimatta me luotamme siihen, että kisat voidaan ensi kesänä järjestää perinteiseen tapaan. Viime kesänähän Imatranajo järjestettiin olosuhteiden pakosta virtuaalisena. Virtuaalitapahtuman yhteydessä pidettiin suuri mp-paraati, jossa oli mukana noin 200 moottoripyörää.

- Vaativalla katuradalla huipputehokkailla ratamoottoripyörille ajettava kiihkeärytminen ja tilannerikas kisa on nähtävä paikan päällä. Se tunne, jonka yleisö luissa ja ytimessä kokee, kun kaksipyöräinen kisaohjus moottori ulvoen kiihdyttää pitkin Vuoksen suoraa yli 300 kilometriä tunnissa on ainutlaatuinen ja sanoin kuvaamaton, kertoo Imatranajon vastanimitetty tapahtuman kehityksestä ja yritysyhteistyöstä vastaava Eero Kiiskinen.

Tapahtuma- ja autoalan pitkäaikainen vaikuttaja, mäntsäläläinen Eero Kiiskinen valittiin lokakuussa 2020 Imatranajo Oy:n hallituksen uudeksi jäseneksi. Moottoripyöräilyä aktiivisesti harrastava Kiiskinen on toiminut johtotehtävissä muun muassa Laakkonen konsernissa, FHRA Marketing Oy:ssä ja Woltti Groupissa. Hänet tunnetaan myös Mäntsälä Aero -lentokenttähankkeen puuhamiehenä.

Eero Kiiskinen tuo Imatranajolle vahvaa tapahtuma-alan näkemystä, visioita tulevaisuuden suhteen ja kokemusta kehittää tätä perinteistä tapahtumaa yhä menestyvämmäksi niin yhteistyökumppanuuksien kuin myös viihde- ja oheistapahtumasisältöjen osalta.

Tapahtuman tiedotus ja viestintä voimistuu, kun mediavastaavan tehtävissä aloittaa alan pitkäaikainen ammattilainen Lasse Norres. Meriittilistalla ovat muun muassa American Car Show –näyttelyt, Seinäjoen Vauhtiajot ja Speedway Grand Prix sekä huomattavan suuri määrä erilaisia festivaali- ja konserttitapahtumia.

Imatranajon järjestelyistä vastaa Imatran Moottorikerho ry yhdessä sen alaisuudessa toimivan Imatranajo Oy:n kanssa. Valtaosa järjestelyorganisaatiosta työskentelee vapaaehtoisesti oman työnsä ohella omalla vapaa-ajallaan.

- Huomionarvoista on se, että Imatranajo-tapahtumaa olisi mahdotonta järjestää ilman lähes kahta tuhatta kisaviikonlopuksi järjestyksenvalvojiksi, liikenteenohjaajiksi, lipunmyyjiksi, kahvilatyöntekijöiksi ja muihin töihin saapuvaa upeaa talkoolaista. Heitä tulee Imatralta ja lähiseuduilta sekä ympäri Suomen. Imatranajo on kaikille meille paikkakuntalaisille suuri ylpeydenaihe ja vuosikymmeniä jatkunut merkityksellinen perinne, josta vapaaehtoisten suuri määräkin niin selvästi kertoo, toteaa myynnistä ja markkinoinnista vastaava Martti Solja.

Eero Kiiskinen

Lasse Norres

 

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi