Imatranajon vierailijan opas

Alle on koottu hyödyllistä tietoa Imatranajon vieraille. Sivua päivitetään viikonlopun aikana.

Ajantasaista tietoa varten suosittelemme lataamaan Imatranajo2019-sovelluksen, joka löytyy App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Imatranajon osallistujat luokittain:
IRRC SB
IRRC SSP
Open SBK
Open SSP/STK
ICGP
Sivuvaunut

Imatranajon tulokset kerätään tälle sivulle.

Ennakkolippujen myynti jatkuu Ticketmasterin palvelussa sekä Imatran Moottorikerhon toimistolla (Tainionkoskentie 8), Siun Olkkarissa (Tainionkoskentie 10), Shell Lappeentiellä, Neste Korvenkannalla, Teboil Vuoksenniskalla ja Kalastuspuistossa perjantaihin 14. kesäkuuta klo 16 asti. Sen jälkeen lippuja on tarjolla edellä mainittujen pisteiden lisäksi kaikilta radan sisäänkäynneiltä löytyvissä myyntipisteissä. Ennakkomyynnin päättymisen jälkeen päivälipun hinta on 30 euroa, viikonloppulipun 50 euroa. Korttimaksu toimii myyntipisteillä.

Ennakkoon ostettuja lippuja voi vaihtaa etukäteen Imatran Moottorikerhon toimistolla ja Siun Olkkarissa. Perjantaina IMK:n toimisto on auki klo 14 saakka.

Perjantain harjoituksia pääsee seuraamaan maksutta. Alle 18-vuotiaat pääsevät tapahtuma-alueelle koko viikonlopun ajan maksutta.

Bussikuljetukset kulkevat jatkuvasti Imatran kylpylältä, Holiday Club Saimaalta ja entisen Prisman parkkialueelta kilpailualueen laidalle perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan. Imatrankoskelta ajetaan viisi yövuoroa Huhtaseen, vuorot on merkitty tunnuksella Vuoksenniska/Huhtanen. Alle 18-vuotiaille bussikuljetus on maksutonta ja aikuisille lipun hinta on kaksi euroa.

Pysäköintipaikkojen osoitteet:
Kotipolku 2
Karhumäenkatu 6
Ottelukatu 1
Vuoksentie, radan pohjoispuoli
Voimantie 1 (auto+mp)

Moottoripyöräparkin vaatesäilytys löytyy Karelian Gourmetin (Voimantie 1) edestä.

Rata on suljettu seuraavina aikoina:
Perjantaina 14. kesäkuuta klo 15.00 – 20.30
Lauantaina 15. kesäkuuta klo 9.00 – 20.30
Sunnuntaina 16. kesäkuuta klo 9.00 – 18.30

Yleisöltä on polkupyöräily tapahtuma-alueella kielletty. Koirat ja muut eläimet tulee ehdottomasti pitää tapahtuma-alueella kytkettyinä.

Seuraavaan karttaan on merkitty punaisella sisäänkäynnit ja sinisellä pysäköintipaikkoja. 

 

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi