Virtuaalisen Imatranajon yleisökilpailuissa huimat palkinnot

Enää 10 päivää Virtuaalisen Imatranajon finaalitapahtumaan! Paitsi että tapahtumassa ratkaistaan Imatranajon ensimmäinen virallinen virtuaalimestari, niin myös sinä pääset kilpailemaan palkinnoista neljässä eri kisassa!

1. Aja Imatran katurata nopeasti aidolla moottoripyöräsimulaattorilla. Kolme nopeinta pääsee haastamaan tuoreeltaan Virtuaalisen Imatranajon mestarin. Mikä voisi olla hienompaa kuin kukistaa hänet? Palkintona vapaalippuja ensi kesän Imatranajoon. Pelinä Ride 3.

2. Neste Rallikin jäi tänä vuonna väliin, mutta tänä kesänä se ajetaan Imatralla! Koe hyppyrit Virtual Reality-lasit päässä ratin ja poljinten kera. Neste Rallin erikoiskokeen nopein palkitaan 400 euron arvoisella 360 asteen VR-videokameralla. Pelinä Dirt Rally 2.0.

3. Taidettakaan ei ole tapahtumassa unohdettu. Piirrä kolmiulotteinen moottoripyörä tai auto 3D-tulostuskynällä ja voita lahjakortti.

4. Jos uudet pelit tuntuvat liian monimutkaisilta, niin osallistu dinosauruskisaan! Aja moottoripyörällä nopein kierros originaalilla PlayStation-ykkösellä ja voita vapaalippu ensi kesän Imatranajoon. Pelinä Castrol Honda Superbike Racing.

Jokaiseen kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä vaadi ennakkoilmoittautumista! Tule paikalla Imatran kävelykeskustaan lauantaina 1.8. klo 12 ja pääset kisaamaan hyvistä palkinnoista.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi