IRRC-sarjan kuljettajat julkaistu

Kilpailukauden lähestyessä IRRC-sarjaorganisaatio on julkaissut sarjaan ilmoittautuneet kuljettajat. Suomalaisväriä nähdään sekä Superbike- että Supersport-luokissa.

IRRC-kauden alkuun on enää noin puolitoista kuukautta ja sarjaan ilmoittautuneiden kuljettajien lista on julkaistu. Suomalaisväriä sarjassa edustavat Erno Kostamo ja Anssi Koski.

Supersport-luokkaan on ilmoittautunut yhteensä 21 kuljettajaa. Odotettavissa on, että sarjan kärkitaistelussa ovat mukana hallitsevan mestarin, Ranskan Matthieu Lagriven, lisäksi ainakin maanmiehensä Pierre Yves Bian, saksalaiskuljettaja Thomas Walther sekä viime vuonna Imatralla pitkän voitottoman putkensa katkaissut belgialainen Laurent Hoffmann. Tulokaskaudellaan sarjan yhdenneksitoista sijoittuneelta Anssi Koskelta voi myös odottaa tänä vuonna hyviä suorituksia ja nousua lähemmäs kärkikamppailua.

Superbike-luokassa ilmoittautuneita kuljettajia on 27. Hallitsevan mestarin, britti Danny Webbin ja viime vuonna kolmanneksi sijoittuneen Erno Kostamon osallistuessa kilpailukalenterien päällekkäisyyksien vuoksi vain osaan sarjan kilpailuista, on vahvin voittajasuosikki saksalaiskuljettaja Didier Grams, joka epäilemättä saa kovan vastuksen tsekkiläisestä Marek Cervenystä.

Täydelliset kuljettajalistat ovat nähtävillä IRRC-sarjan internet-sivulla.

Kuusi osakilpailua käsittävä IRRC-sarja alkaa 11.-12. toukokuuta Alankomaiden Hengelosta. Toinen osakilpailu, Imatranajo, järjestetään 14.-16. kesäkuuta. Sarjan muut osakilpailut ajetaan Tsekin Terlickossa, Belgian Chimayssa, Tsekin Horicessa ja Saksan Frohburgissa.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi