IRRC-kuljettajaesittely: Lukas Maurer

Sveitsin Thunista kotoisin oleva, 24-vuotias Lukas Maurer ajaa toista kauttaan IRRC-sarjassa ja osallistuu Blau Power Bikes -tiimin Kawasakeilla sekä Superbike- että Supersport-luokkiin. IRRC-sarjassa Maureria viehättää kokonaisuus.

– Tunnelma, ihmiset ja katuratojen tuoma jännitys. IRRC-sarjassa kilpaileminen on jotakin todella erityistä, Maurer hehkuttaa.

Lukas Maurer

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Imatralla vieraillut Maurer kertoo ihastuneensa nopeaan rataan, joka on nyt yksi hänen suosikeistaan. Lisäksi Maureria viehättävät Saimaan kauniit maisemat ja Suomen pitkät kesäpäivät.

Nuorella Maurerilla ei vielä ole takanaan pitkää kilpailukokemusta ja hän pyrkiikin kehittymään joka kilpailussa.

– Minulla ei ollut paljon rahaa ja ennen viime kautta olin osallistunut vain joihinkin paikallisiin kilpailuihin. Tulokaskaudellani tein virheitä sekä kaluston että ajamisen suhteen, mutta olen pyrkinyt oppimaan niistä. Toivottavasti sama kehitys jatkuu, löydämme Kawasakeihin hyvät setupit ja onnistun viemään ne äärirajoilleen!

Maurerin omien sanojen mukaan kannattaa häntä kannattaa tulla katsomaan Imatralle, jos haluaa nähdä nuoren, nälkäisen kuljettajan, joka ei aja Bemarilla.

– Etsikää vain varikolta upeita vihreitä pyöriä, niin löydätte minut!

Lukas Maurer

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi