Imatranajon VIP-liput myyntiin

Imatranajon katsojia hellitään kolmella, eri puolilla rataa sijaitsevalla VIP-alueella. Kaikkiin VIP-aluelippuihin sisältyy 3 päivän (pe-su) kilpailulippu ja pääsy screenillä varustettuun VIP-katsomoon, jossa lauantaina ja sunnuntaina on tarjolla tasokas buffet-ruokailu katetuissa tiloissa ja asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtii VIP-emäntä tai -isäntä. Kussakin VIP-katsomossa on myös oma anniskelualue sekä vesi-WC.

MAALISUORA VIP -PASSI sisältää VIP-katsomolipun lähtö-/maalisuoran upeissa Vuoksi-maisemissa sijaitsevasta katsomosta. Kuljettajat voit nähdä suoraan katsomon edessä olevalta ratavarikolta. Tarjolla on yksityistä ohjelmaa katetuissa tiloissa.

LYSEO VIP -PASSI sisältää VIP-katsomolipun ehkä radan parhaalla katsomopaikalla, Lyseon mutkan tuntumassa. Katsomossa on tarjolla kuljettajahaastatteluja ynnä muuta yksityistä ohjelmaa katetuissa tiloissa.

ROCKMOTORSPORT VIP -PASSI sisältää VIP-katsomolipun katsomossa, johon on helppo saapua vaikka omalla autolla tai moottoripyörällä. Tarjolla on muiden palveluiden lisäksi omaa ohjelmaa katetuissa tiloissa.

Valitse oma suosikki-VIP ja osta lippusi jo tänään! Kaikkien VIP-passien hinta on 250 euroa (sis alv). Ticketmasterin toimittamat liput vaihdetaan VIP-passeihin omalla VIP-alueella. Liput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivulla.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi