Juha Kallio mielii pärjätä kotiradallaan.

Kaikkiaan kolmessa kilpailulähdössä urakoiva imatralaispilotti Juha Kallio lähtee BMW Delta Bavaria 53. Imatranajoon luottavaisena. IRRC-sarjaa suomalaisen Markka Racing-tiimin jäsenenä ajava Kallio oli yksi niistä henkilöistä, joiden työn ansiosta Vuoksenrannan katuradalla ajetaan heinäkuussa kilpaa. Kalliolle rata on hiukan enemmän kuin pelkkä kotirata ja menestys heinäkuisessa kilpailussa olisi enemmän kuin paikallaan.
--”Uskon, että hyvä suoritus riittää palkintopallille IRRC-starteissa, ei se ole kummonen temppu”, katsoo Kallio perustellen näkemystään kevään ensimmäisellä kilpailulla.
--”Hollanti kertoi missä mennään. Tuloksellisesti Hengelon kisa ei ollut odotettu, mutta yksittäiset kierrosajat kertoivat minun pystyvän haastamaan kärkikuskit”.

Kallion tuhatkuutioinen BMW-pyörä kärsi Hengelon kilpailussa pienistä vaihteisto-ongelmista. Kahden kuukauden kilpailutauko on käytetty suomalaistallissa hyväksi.
--”Vaihdeaski pelaa ja moottorista on kutiteltu lisää herkkua. Käydään viikonloppuna Motoparkissa ajamassa testiä ja säädetään pyörän jousitus kuntoon”, vakuuttaa Kallio ja kertoo millä eväin Imatralla pärjätään.
--”Sylkästään käsiin, lopetetaan lässyttäminen ja aletaan ajamaan”.

Juha Kallio ajaa Imatralla sekä IRRC-sarjan Superbike-luokassa, että saman kokoluokan kansainvälisessä Open-startissa. Näiden lisäksi imatralainen kipuaa HRP-tallin kuussatasen Suzukin satulaan 600-kuutioisten Supersporttien Open-startissa.

Heinäkuun 7-9 pnä ajetavan BMW Delta Bavaria 53. Imatranajon sivuvaunuluokkaakin ajetaan maailmanmestarivetoisesti, sillä Superside MM-sarjan hallitseva mestaripari Pekka Päivärinta/Kirsi Kainulainen ovat varmistaneet tulonsa. Vastaansa kaksikko saanee jokusen kovatasoisen brittiparin, joiden nimi varmistuu lähiaikoina.

Varsinaisten kilpailulähtöjen ohessa Imatran Vuoksenrannan rataa kiertää menneiden aikojen MM-mitalistien ja Imatran voittajien näytösajo. Multimestari Giacomo Agostini saa radalle seurakseen aktiiviaikojensa kovan vastustajan, vanhan tiimikaverinsa Teuvo Länsivuoren. Iisalmelaiskonkari käskee näytösajossa Suzuki RG 500-pyörää.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi