King of Imatra kruunaa Imatranajon

Imatranajo saa arvoisensa huipennuksen, kun parhaista parhaat ajavat viikonlopun pisimmän kilpailun, jossa on tarjolla 5000 euroa palkintorahaa ja uniikki kello.

Tänä vuonna lanseerattu King of Imatra -kilpailu kerää yhteen 30 viikonlopun nopeinta kuljettajaa, jotka ajavat 14 kierroksen mittaisen kilpailun. Imatranajon huipennuksessa on myös kovat palkinnot, sillä rahaa on jaossa yhteensä 5000 euroa. Tämän lisäksi voittajalle luovutaan uniikki, Imatranajon virallisen ajanottokumppanin S.U.F. Helsingin, uniikki King of Imatra 1/1 Paroni -kello. Tämän erikoiskappaleen luovuttaa SU.F Helsingin edustaja.

Viikonlopun tiukimpaan ja pisimpään kilpailuun noustaan aika-ajojen ja muiden kilpailuerien kautta, mutta selvää on, että mukana tiukassa taistelussa ovat ainakin Erno Kostamo, Eemeli Lahti, Peter Hickman, Pierre-Yves Bian sekä IRRC-valttikortit Vincent Lonbois ja Lukas Maurer, joka ansaitsi erikoiskellon viime vuoden nopeimman kierroksen myötä. Tervetuloa paikan päälle todistamaan kuka kruunataan Imatran kuninkaaksi.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi