IRRC-sarjan ensimmäiset kuljettajalistat julkistettu

IRRC-sarja on julkistanut ensimmäiset IRRC-Supersport ja -Superbike kuljettajalistat kaudelle 2022.

Suomalaiskuljettajien määrä sarjassa on lisääntymään päin, ja tulevana vuonna sarjassa nähdään alustavien listojen mukaan ainakin Erno Kostamo, Marko Sinkkonen, Aku Korhonen, Anssi Koski ja Kalle Mäntysaari.

Muita kiinnostusta herättäviä kuljettajia listoilla ovat mm. viime vuoden IRRC Superbiken mestari ja erittäin kokenut katuratakuski Didier Grams, Lukas Maurer, Joey den Besten, Laurent Hoffmann, Pierre Yves Bian, Marek Cerveny sekä viimeksi 2016 Imatralla nähty ja Imatranajossakin voittanut Vincent Lonbois.

IRRC-luokan lähdöissä on siis tänäkin vuonna odotettavissa erittäin tiukkoja kamppailuja. Toivottavasti näemme kaikki nämä ja vielä paljon muita tänä vuonna Jarno Saarinen Circuit Imatran lähtöviivalla IRRC-, Open- sekä muissa kilpailuluokissa.

International Road Racing Championship (IRRC) on eurooppalaisilla katuradoilla ajettava kansainvälinen ratamoottoripyöräsarja, jossa kilpaillaan Superbike- ja Supersprt-luokkien pyörillä. Imatranajo on IRRC-sarjan Suomen osakilpailu ja se järjestetään tänä vuonna 1.-3.7. Muut osakilpailut ajetaan Hollannissa 30.4. – 1.5., Belgiassa 23. – 24.7., Tsekeissä 13. – 14.8. ja Saksassa 17. – 18.9.2022.

Imatranajon järjestelyistä vastaa Imatran Moottorikerho ry (IMK) yhdessä omistamansa Imatranajo Oy:n kanssa.

Lisätiedot:

www.irrc.eu

www.imatranajo.fi

www.imk.fi

 

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi