Imatranajon yhteydessä järjestettävän uuden musiikkitapahtuman koko huikea artistikattaus!

POWER FESTIVAL FORTUMIN PUISTO, IMATRA 1.-2.7.2022

* Elastinen * ABREU * Teflon Brothers * Neljä Ruusua * BESS * Osmo’s Cosmos *

* Reino Nordin * Pelle Miljoona Band * Remu Plays Hurriganes * Mikael Gabriel * JS16 & Mr.B *

Power Festival on perinteisen Imatranajo 2022 -tapahtuman yhteydessä, Imatralla järjestettävä uusi musiikkifestivaali heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, 1. – 2.7.2022. Festivaalin tapahtumapaikka on luonnonkaunis ja viihtyisä Fortumin puistoalue, Vuoksen rannalla, kivenheiton päässä Imatranajon kilparadasta.

Kaksipäiväinen Power Festival täydentää Etelä-Karjalan suurimman yleisötapahtuman, 60-vuotisjuhliaan tänä vuonna viettävän Imatranajon ohjelmatarjontaa. Imatranajo on Pohjoismaiden merkittävin road racing –kilpailu, jonne odotetaan saapuvan yli 50 000 kisavierasta. (www.imatranajo.fi)

Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu musiikkitapahtuma, joka tarjoaa viikonlopun täydeltä musiikkia, iloa ja juhlaa.

Power Festival sekoittaa mielenkiintoisella tavalla artistipakkaa, kun tarjolla on niin myyttisiä, jo vuosikymmeniä suomalaisen musiikkielämän kärkikastiin kuuluneita ’kurkoja’ kuin 2000-luvulla uransa aloittaneita dynaamisia artistiässiäkin.

”Kansainvälisen moottoriurheilutapahtuman ja korkeatasoisen kotimaisen musiikkifestivaalin yhteen kytkeminen Imatralla vahvistaa kesäviikonlopun ohjelmatarjontaa ja palvelee paikalle saapuvaa runsaslukuista yleisöä”, kertoo festivaalin ohjelma- ja artistikoordinaattori Sami Vepsäläinen.

”Jännittävän road racing –kisapäivän jälkeen on taatusti kiva siirtyä suoraan kisakatsomosta vehreälle nurmialueelle nauttimaan yhteenkuuluvaisuuden tunteesta, heinäkuun helteestä, monipuolisesta juoma- ja ruokatarjoilusta ja huipputason keikoista,” hän toteaa.

Alkukevään aikana Power Festivalin artistilista on väkevöitynyt entisestään.

Imatralla nähdään Emma-palkittu, kultaa ja moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien tekijä Reino Nordin, Suomi-rockin ja –punkin ikitoteemi Pelle Miljoona Band, legendaarisen Hurriganes-yhtyeen sielu ja sydän, energinen rock-ikoni Remu Aaltonen ja hänen luotsaamansa Remu Plays Hurriganes sekä platinaa ja tuplaplatinaa albumeillaan myynyt, suoratoistopalveluissa yli 200 miljoonan kuuntelukertoja saavuttanut ja lukuisia kertoja Spotifyn ykköseksi kivunnut Mikael Gabriel.

Mukana on myös kansainvälisesti menestynyt, muun muassa Bomfunk MC’s –yhtyeen ja Daruden taustavaikuttajana tunnettu muusikko ja musiikkituottaja JS16 eli Jaakko Salovaara solistinaan elektronista musiikkia esittävän Mighty 44 –yhtyeen laulusolisti Mr.B. JS16 on luvannut esittää Power Festivalilla niin vanhempia dance-klassikoitaan kuin aivan uutta, ennenkuulumatonta musiikkituotantoaankin.

Todettakoon, että Daruden esittämä ja JS16:n ja Daruden yhdessä tuottama ”Sandstrom” on suomalaisen tanssimusiikin ”kansallishymni” vuodelta 1999. Kappaletta on tähän päivään mennessä kuunneltu Spotifyssä noin 250 miljoonaa kertaa. Kyseessä on Spotifyn kuunnelluin suomalainen kappale.

Viime marraskuussa julkaistiin jo osa Power Festivalin monipuolisesta artistikattauksesta, johon kuuluivat alla mainitut esiintyjät:

Suomalaisten räppäreiden eliittiin kuuluva Elastinen, viimeisimmässä Vain Elämää –tv-ohjelmassakin nähty ABREU (Anna Abreu), rap-, pop- ja dance-musiikkia esittävä Teflon Brothers (Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli), alkuperäiskokoonpanossa yhä edelleen esiintyvä Neljä Ruusua ja vuonna 2017 debyyttinsä tehnyt, poppia ja housea musiikissaan yhdistelevä BESS (Essi Launimo) sekä Imatran lahja suomalaiselle musiikkielämälle, jo neljännesvuosisadan ajan ympäri Suomea menestyksellisesti keikkaillut Osmo’s Cosmos.

Sähäkkä ja rouheaääninen BESS tavoittelee UMK-kappaleellaan ”Ram pam pam” Suomen edustajan paikkaa Eurovision laulukilpailussa, joka järjestetään Torinossa, Italiassa toukokuussa. Menestyksen merkit ovat ilmassa, sillä ”Ram pam pam” ehti jo nousta Suomen Spotify--listan ykköseksi.

Power Festival on täynnä sähköä ja energiaa!

Kannattaa toimia ajoissa ja varmistaa pääsy Kaakkois-Suomen huikeimpaan festivaalielämykseen!

LIPUT:

Liput alkaen 49,90 euroa.

www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

ARTISTI-INFO JA PROMO-KUVAT:

Neljä Ruusua: www.neljaruusua.fi

ABREU: https://warnermusic.fi/artistit/abreu

Elastinen: www.facebook.com/Elastinen

http://rahina.com/artist/elastinen/

BESS: https://universalmusic.fi/artists/bess/

Teflon Brothers: https://www.facebook.com/TeflonBrothersOfficial

Osmo’s Cosmos: www.osmoscosmos.com/ocband/

Reino Nordin: https://warnermusiclive.fi/artistit/reino-nordin

Pelle Miljoona Band: https://www.pellemiljoona.net/ ja https://stupido.fi/artistit/pelle-miljoona/

Remu Plays Hurriganes: https://gramopop.fi/artistit/remu-plays-hurriganes

Mikael Gabriel: https://warnermusiclive.fi/artistit/mikael-gabriel

JS16: https://www.facebook.com/JS16music/

Mr.B & Mighty 44: https://m.facebook.com/Mighty-44-380358498703753/

LISÄTIEDOT:

www.powerfestival.fi

Eero Kiiskinen, Tuottaja, 0400-432094, eero.kiiskinen@powerfestival.fi

Sami Vepsäläinen, Ohjelma- ja artistikoordinaattori, sami.vepsalainen@powerfestival.fi

Lasse Norres, media-vastaava, 044 770 6007, lasse@norres.fi

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi