Neljä viikkoa Imatranajoon – oletko valmis?

Pohjoismaiden suurin moottoripyörien katuratakilpailu, 54. Imatranajo käynnistyy tasan neljän viikon kuluttua. Tapahtuman lipunmyynti on jo hyvässä vauhdissa Ticketmasterin verkkopalvelussa.

Jos et ole vielä hankkinut lippujasi, kannattaa se tehdä mahdollisimman pian, sillä katsomolippuja on saatavilla rajallinen määrä, eikä niitä todennäköisesti riitä kaikille halukaille. Katsomoliput myydään päiväkohtaisesti ja niiden lisäksi tarvitaan alueelle pääsyyn oikeuttava lippu.

Jos haluat seurata kilpailuja VIP-alueen palveluista nauttien, voit myös ostaa koko viikonlopun kattavan VIP-lipun jollekin kolmesta VIP-alueesta. Tällöin et tarvitse erillistä aluelippua. Myös VIP-lippuja himoitsevien kannattaa pitää kiirettä, sillä lippuja on tarjolla rajallinen määrä.

54. Imatranajo järjestetään 6.–8. heinäkuuta 2018. Imatranajo on kansainvälisen moottoripyörien katukilpasarjan, IRRC:n, kolmas osakilpailu. Imatran Moottorikerho toivottaa kaikki tervetulleiksi Imatralle nauttimaan katukatukilpailun huikeasta tunnelmasta!

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi