IRRC-sarjaan ilmoittautuneet kuljettajat julkaistu

IRRC-organisaatio on julkaissut vuoden 2018 sarjaan osallistuvat kuljettajat. Mestari tulee vaihtumaan sarjan molemmissa luokissa.

Superbike-luokassa saadaan nähdä vallan vaihtuvan, kun hallitseva mestari Sebastien Le Grelle ilmoitti jättävänsä vuoden 2018 väliin. Kovin kamppailu sarjamestaruudesta käytäneen saksalaisen Didier Gramsin ja Tsekin tasavallan Marek Cervenyn välillä, mutta erinomaisia otteita viime kaudellaan esittänyt Markka Racingin Erno Kostamo sekä superbike-luokkaan siirtynyt supersport-mestari, Hollannin Joey den Besten ovat takuulla mukana kärkitaistelussa. Kostamon lisäksi suomaisvärejä superbike-luokassa edustaa MBH Racingin Jan Kopponen Hondalla.

Den Bestenin vaihdettua luokkaa, myös supersport-luokka tulee saamaan uuden mestarin kaudella 2018. Luokan kärkikuljettaja tulee todennäköisesti löytymään joukosta Pierre Yves Bian (Ranska), Walter Thomas (Saksa) ja Juha Kallio, joka ilmoittautumislistojen vastaisesti osallistuu Markka Racingin Suzukilla supersport-luokkaan. Lisäksi viime vuonna rikkonaisen kauden ajanut Belgian kokenut Laurent Hoffman saattaa nostaa itsensä taistelemaan sarjakärjestä. Suomalaiskuljettajista supersport-luokkaan on ilmoittautunut myös Kawasakia kuljettava, Team Hissikeskuksen Anssi Koski.

IRRC-sarjan ilmoittautumislistat löytyvät oheisten linkkien takaa: Supersport ja Superbike. Imatranajo on kansainvälisen moottoripyöräkilpasarjan, IRRC:n, kolmas osakilpailu ja se järjestetään 6.-8. heinäkuuta 2018.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi